THE ART OF TOMORROW

Rotaract Triumph va invita la evenimentul „The Art of Tomorrow” pe data de 1 octombrie 2016, la Palatul Cesianu-Racovita (Galeriile Artmark).

Impreuna cu tinerii artisti: Valentin Stefan, Andrei Popa, Nicolae Dumitru, Eglantina Von Becheru, Serban Gheorghiu, Ioana Adelina Boros, Gabriel Ghizdavu si platforma de licitatii online Lavacow sustinem o cauza aproape de sufletul nostru si de o mare importanta pentru scena artistica romaneasca.

Daniel Relenschi, primul pictor 3D din Romania, cel care a adus tehnica unui singur punct de perceptie, a fost diagnosticat cu cancer de piele. Prima batalie din aceasta lupta, pe care si-a propus sa o castige, a constat intr-o operatie reusita, dar pentru a se vindeca in intregime are de urmat o serie de tratamente.

Pe platforma de licitatii online www.lavacow.com aveti ocazia sa vedeti lucrarile donate de artistii nostri aflati la inceput de drum si sa plasati o oferta pentru cea care v-a atras atentia. Licitatia se va desfasura online, dar si la locul evenimentului. Fondurile stranse in urma licitatiei vor fi directionate catre  Daniel Relenschi si vor face diferenta in etapele de vindecare ale pictorului.

Sambata, 1 octombrie va asteptam cu drag intre orele 14:00 – 18:00 pentru a descoperi impreuna lucrarile de arta ale unor artisti cu mare potential. Veti gasi toate acestea si multe alte surprize intr-o atmosfera eleganta, pe ritmurile de chitara ale Simonei Delegeanu.

Rotaract Bucuresti Triumph face parte din reteaua cluburilor Rotaract, care reprezinta aripa tanara a Rotary International, din care fac parte tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul si cetatenia responsabila prin serviciul in folosul comunitatii.