Teatrul Elisabeta face parteneriat cu Rotaract pentru susținerea tinerilor artiști

Cluburile Rotaract din București susțin tinerii artiști printr-o licitație de obiecte donate de faimoși designeri români

            Proiectul ”Artă pentru Artă”, ce va avea loc joi, 4 mai 2017, începând cu ora 19:00 la Teatrul Elisabeta, își propune să atragă susținere financiară pentru tinerii artiști din București, membri ai Cuibului Artiștilor. Programul evenimentului include o piesă de teatru și o licitație pentru piese de design vestimentar și obiecte de decor interior donate de branduri cunoscute din România.

Printre partenerii evenimentului se numără: IUTTA, Consiglieri, Woodches, Don Papilon, Omid, Dorin Negrău, Cmood, Naiv Clothing, Pia Studio Design, Lemnia, Andreea Buga (Argo Art), Maria Amelian, Radu Caradim, Bogdan Deliu, Luna Morgaciova sau Silvia Matei. Fondurile obținute în urma licitației vor fi direcționate către Cuibul Artiștilor, scopul fiind acela de sprijinire a artei și a educației prin artă.

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experiență pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formează și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate. Situat în centrul Bucureștiului, în imediata apropierea a parcului Cișmigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 45, la etajul 2 al unei clădiri monument istoric, ce a găzduit de-a lungul timpului Clubul Austro Ungar și Micul Senat al României, este locul ideal pentru a experimenta un eveniment de divertisment de înaltă clasă susținut de artiști talentați și cu mare priză la public.