Sparks Cafe Ediția a III-a

București,13 noiembrie: Sparks Café, ediția a III-a,  antreprenori sociali , sănătate, access servicii medicale de calitate pentru persoanele din medii defavorizate.

Rotaract Triumph București organizeazã miercuri, 13 noiembrie,  începând cu ora 18.30 la Librăria Bastillia (Piaţa Romanã, nr.5) ediţia a III-a a Sparks Café.  Sparks Café ediţia a III-a își propune creşterea gradului de conştientizare al comunitãţii cu privirea la adoptarea unor mãsuri de dezvoltare a noi forme ale asistenţei medicale, în special pentru a facilita accesul la servicii medicale de calitate persoanelor defavorizate. 

Continuând tradiţia Sparks Café şi Sparks Café ediţia a II-a care au arãtat de ce inovaţia socialã şi antrepronoriatul social fac diferenţa în domenii ca: educaţie, IT, mediu,  Sparks Café ediţia a III-a se va axa pe dezbaterea subiectului “Asistenţa Medicalã” şi va reuni speakeri ca  Prof. Dr. Pop I. Monica-Daniela, medic cu o bogată experiență în oftalmologie și în participare activă în  educatie de prevenție a populației la scară largă în sfera oftalmologică  și Dna. Ana Măiță, fondator al Fundației Crucea Albă, proiect de antreprenoriat social, cel mai activ promotor al drepturilor maternale din România și Dl. Cristian Grasu, coordonatorul serviciului de Ambulanță București și Ilfov și președintele asociației “Societatea de Salvare București”.

Sparks Café-ediția a III-a are loc în cadrul “Rotaract Sparks”proiect ce țintește aducerea faţa în faţa a antreprenorilor sociali  cu publicul lor ţintã, uniţi de un interes comun: dezvoltarea sustenabilã şi durabilã  a societãţii în domenii variate.