Rotaract Triumph susţine “Salvaţi Inima unui Copil”

Clubul Rotaract Triumph a fost prezent la un eveniment mult aşteptat, aflat sub semnul eleganţei şi  binefacerii. JW Marriott Grand Hotel a găzduit balul cluburilor Rotary din Bucuresti, eveniment ce a avut ca scop strângerea de fonduri pentru dezvoltarea proiectului “Salvaţi Inima unui Copil”, proiect iniţiat în urmă cu patru ani.

Anul acesta, semnarea unui acord de parteneriat între districtele Rotary 2240 şi 2490, Spitalul Grigore Alexandrescu, fundaţia “Save a child‘s heart”, Spitalul Wolfson din Israel şi “Gift of life” SUA, aduce proiectului “Salvaţi Inima unui Copil” avantaje notabile. Se va continua programul de specializare a medicilor din România în cadrul unui centru de instruire din Israel. În prezent, din fondurile strânse la ediţia precedentă a balului, patru medici sunt în Israel pentru a-şi îmbunătăţii abilităţile chirurgicale. Alţi opt medici şi asistente urmează să finalizeze aceleaşi cursuri anul acesta. Echipe de medici de la Spitalul Wolfson din Israel vor participa la operaţii în cadrul Centrului de Excelenţă în chirurgie vasculară din spitalul Grigore Alexandrescu începând cu aprilie. Un număr de 20 de copii cu afecţiuni severe ale aparatului cardio-vascular vor fi trimişi pentru a fi operaţi în Israel până la definitivarea Centrului de Excelenţă din Bucureşti.

Mulţumim  Rotary pentru invitaţie şi suntem onoraţi că putem astfel contribui la îmbunătăţirea accesului copiilor la servicii medicale de calitate.