Ratustele schimba vieti in jurul lumii

 

Rotaract București Triumph organizeaza sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE.

5000 de ratuste din plastic se vor intrece pe apele Dambovitei pentru a reusi, cu ajutorul celor inscrisi in concurs, sa schimbe viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Cursele de ratuste in scop caritabil se organizeaza in intreaga lume inca de la inceputul anilor 90’. Evenimentul are loc anual in peste 18 tari, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Luxemburg, Ungaria, Singapore, Taiwan, Emiratele Arabe Unite.

Milioane de oameni s-au alaturat acestor proiecte si prin donatiile lor au reusit sa ofere sprijin si solutii reale celor care aveau nevoie de ajutor.

Donatiile pentru cauzele caritabile sustinute de cursele de ratuste din SUA au depasit in prezent 8 mil. de dolari, insa recordul absolut este detinut de Cursa de ratuste care a avut loc la Londra in anul 2008, cursa la care au participat 250.000 de ratuste, iar concurentii au donat peste 200.000 de Lire sterline.

In Romania, curse de ratuste in scop caritabil s-au organizat la Timisoara, Iasi si Bucuresti, inregistrand un real succes.

Anul acesta, Rotaract Bucuresti Triumph continua traditia transformarii viselor în realitate. Impreuna implinim visul copiilor nascuti cu deficiente de auz si le aducem inapoi sunetul copilariei. Alaturati-va comunitatilor din intreaga lume si implicati-va in acest proiect prin sponsorizari, donatii si participarea la concurs.

Doneaza si implineste visul unui copil!

Inscrierea in concurs se face pe site-ul www.cursaderatuste.ro pana la data de 4 septembrie, o donatie de 10 lei asigurand participarea la cursa cu 1 ratusca. Castigatorul Cursei de Ratuste beneficiaza de un premiu de 1.000 Euro din partea Animax, sponsor principal al evenimentului.

 

 

(Marea Cursa de ratuste, Londra 2008)