Prima schimbare

Echipa noastra se mareste de la an la an. Apar viziuni noi si initiative frumoase. Astfel ca am simtit nevoia unei schimbari de imagine. Ne-am dorit un vizual care sa reprezinte mai bine valorile si principiile echipei noastre. Si credem ca am reusit acest lucru. Primul pas a fost redefinerea logo-ului nostru si schimbarea site-ului. Colegii nostri IT-isti, Bogdan, Cezar si Ilie au lucrat cu drag si spor in aceasta vara pentru ca la inceput de an sa avem totul gata si sa avem un start marcat de un succes!

Suntem tare bucurosi si mandri sa aparem acum cu noul nostru site unde veti putea gasi totul despre noi si despre ceea ce facem. Veti gasi totul de la cine suntem, ce ne propunem, ce proiecte realizam si cum ne puteti contacta pe www.rotaracttriumph.ro.

De asemenea, va invitam sa ne urmariti sectiunea de noutati unde veti putea afla cele mai recente stiri legate de activitatea noastra, cele mai noi evenimente si anunturi care vor fi cu siguranta pe interesul vostru. S pentru ca stim cu totii cat de important a ajusn sa fie Social Media, va asteptam cu drag si pe pagina noastra de Facebook, https://www.facebook.com/rotaract.triumph pentru a ne cunoaste si mai bine!