P.E.T.S. – Sibiu, ediţia 2014

P.E.T.S., President Elect Training Seminar, este un seminar care are scopul de a oferi informații esențiale viitorilor președinți de cluburi Rotaract, în vederea pregătirii pentru un an productiv şi de succes.

De-a lungul a trei zile, viitorii preşedinţi au oportunitatea să întâlnească lideri Rotary, să ia parte la sesiuni interesante, valorificându-şi experienţa si totodată au şansa să realizeze un schimb de idei inovatoare cu ceilalți colegi din district. Anul acesta, seminarul a avut loc între 21 si 23 martie, la Sibiu, unde au participat 192 de membrii din 45 de cluburi din cele 52 chartate.

Programul a constat în parcurgerea unor seminarii de instruire, precum şi în activităţi de cunoaştere între membrii districtului. S-au discutat atât îndatoririle pe care preşedintele unui club Rotaract le are,  cât şi responsabilităţile organizatorice ale unui secretar. De asemenea, alte două teme importante luate în considerare au fost vizibilitatea unui club Rotaract la nivelul districtului, dar şi impactul proiectelor districtuale în care se implică membrii săi. În cadrul acestei întâlniri, Rotaract Triumph nu doar a deprins cunoştinţe noi, ci a şi întâlnit oameni din întreaga țară, legând noi prietenii.