O sâmbătă frumos petrecută în familia Rotary

Sâmbătă, 23.04.2016, ne-am bucurat de prezenţa caldă şi deschisă a doi foști Guvernatori Rotary, doamna Martha Mocanu şi domnul Radu Popescu, într-un loc tare drag nouă – Seneca Anticafe.

Am început trainingul cu o scurtă istorie a ceea ce înseamnă Rotary, povestind despre scopul înființării, evoluția acestuia, implicarea activă în societatea civilă și impactul proiectelor asupra domeniului social. Domnul Radu Popescu ne-a relatat noutăţi privind întâlnirea “Council on Legislation” din Chicago și noile reglementări, iar doamna Martha Mocanu ne-a povestit despre experiențele internaționale și ce înseamnă să reprezinți districtul 2241 în calitate de Guvernator. Nu în ultimul rând, ne-am reamintit împreună valorile și principiile rotariene care conturează actvităţile şi proiectele noastre.

La final am plecat cu toții încărcați de motivație și energie, dar mai ales mândri. Unul dintre lucrurile pentru care suntem recunoscători că facem parte din această comunitate este onoarea de a cunoaște și a fi îndrumați de persoane de o asemenea valoare și cu experiență vastă în ceea ce înseamnă Rotary și viață.

Mulțumim participanților și mai ales invitaților noștri și sperăm să ne revedem în cadrul viitoarelor întâlniri cât mai numeroși, curioși și entuziaști.