Inscrierile se afla pe ultima suta de metri, iar ratustele au nevoie de ajutor

In toamna aceasta, sa fii cool inseamna sa participi la CURSA DE RATUSTE

Rotaract Club Bucuresti Triumph organizeaza sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE.

Intre Podul Hasdeu si Podul Izvor, 5000 de ratuste din plastic se vor intrece pe apele Dambovitei pentru a reusi, cu ajutorul celor inscrisi in concurs, sa schimbe viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Mai este foarte putin timp pana la marea cursa, inscrierile se afla pe ultima suta de metri, iar copiii au nevoie de implicarea noastra, in numar cat mai mare.

Pana la 4 septembrie 2016, data limita a inscrierilor, achizitionarea a cel putin unei ratuste norocoase va face un copil fericit! Pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donatie de 10 lei asigura participarea la cursa cu 1 ratusca. Castigatorul Cursei de ratuste va beneficia de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal Animax.

Va reamintim ca fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achizitionarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de varste foarte fragede. Protezele actioneaza prin stimularea nervului auditiv, stopand astfel procesul care conduce la pierderea totala a auzului.

Impreuna cu noi, va invitam sa va alaturati comunitatilor din intreaga lume si sa va implicati in acest proiect prin sponsorizari, donatii si participarea la concurs.

Le multumim pentru implicare in aceasta cauza nobila sponsorilor nostri: Animax, Benvenuti, PetExpo, Motomedia, Pecef, Zitec, CGS, Creative Business Management si Audiosofia.

Multumim de asemenea si partenerilor nostri care ne ajuta in organizarea evenimentului: Creative Business Management, Audiosofia si Itsy Bitsy fm.