Inscrierile in Cursa de Ratuste “Rotaract Triumph” au ajuns pe ultima suta de metri

În toamna aceasta, să fii cool înseamnă să participi la CURSA DE RĂȚUȘTE.

Rotaract Club București Triumph, Rotary Club București Triumph și Interact Club București Triumph organizează sâmbătă, 19 septembrie 2015, începând cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RĂȚUȘTE.

Între Podul Hașdeu și Podul Izvor, 5000 de rățuște din plastic se vor întrece pe apele Dâmboviței pentru a reuși, cu ajutorul celor înscriși în concurs, să schimbe viața unor copii cu afecțiuni ale aparatului auditiv.

Mai este foarte puțin timp până la marea cursă, înscrierile au ajuns pe ultima sută de metri, iar copiii au nevoie de implicarea noastră, în număr cât mai mare.

Până la 15 septembrie 2015, data limită a înscrierilor, asigură-te că ai achiziționat cel puțin o rățușcă norocoasă și ai făcut un copil fericit!

Vă reamintim că fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de vârste foarte fragede. Protezele acționează prin stimularea nervului auditiv, stopând astfel procesul care conduce la pierderea totală a auzului.

Împreună cu noi, vă invităm să vă alăturați comunităților din întreaga lume și să vă implicați în acest proiect prin sponsorizări, donații și participarea la concurs.

Fii cool: donează și împlinește un vis!

Înscrierea în concurs se face până la data de 15.09.2015, pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donație de 10 lei asigurând participarea la cursă cu 1 rățușcă. Câștigătorul Cursei de Rățuște beneficiază de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal Animax.

Le mulțumim pentru implicare în această cauză nobilă sponsorilor noștri: CGS România, PetExpo, Creative Business Management, Audiosofia, Sun Plaza și Afi Palace Cotroceni.