Dam startul unui an la superlativ!

Energia unei veri vibrante si vacanta mult dorita au trecut, insa echipa Rotaract Triumph si-a luat o noua portie de energie de la prima sedinta a mandatului 2013-2014! Revederea noastra a adus cu ea o mare de zambete chiar in mijlocul Bucurestilui la Hotel Novotel, locul nostru obisnuit de intalnire, luni, 2 septembrie 2013. Holul tocit de atata vreme de pasii indrazenti ai rotaractienilor a rasunat si de data aceasta cu rasetele si cele mai noi povesti ale noastre.

Entuziasmul si nerabdarea unui nou inceput ne-au cuprins pe fiecare in parte in timp ce presedintele nostru drag, George Carpusor, incepea sedinta cu primul punct de pe ordinea de zi: proiectele Rotaract Triumph! Sclipirile din privirile noastre te faceau sa iti dai seama de planurile mari pe care le-am pus la cale pentru anul ce urmeaza.

Ne-am dat seama ca ne asteapta un an plin in care vom intalni oameni noi si provocari ambitioase, un an care ne va impulsiona sa venim cu idei inovative si sa dam tot ce e mai bun din noi! De ce? Pentru ca facem cu pasiune tot ceea ne propunem. Pentru ca ne implicam cu mult drag si pentru ca avem alaturi oameni pe care ne putem baza, in care putem avea incredere, oameni care au si ei teluri inalte precum fiecare dintre noi. Sunt acei oameni care indraznesc sa viseze, sa isi doreasca mult si sa lupte pentru ceea ce vor. Sunt persoanele pe care stii ca le poti suna la orice ora din zi sau noapte. Sunt prietenii care te vor ajuta oricand ai avea nevoie. Sau mai simplu spus, ei sunt echipa Rotaract Triumph.

Stim ca va fi un an de exceptie! Noi il vom face sa fie asa!