Balul caritabil “Flori de Speranta”

Balul caritabil “Flori de Speranta”

flowers2

Cu bucurie si entuziasm in suflete va anuntam ca ne-am unit fortele si impreuna cu toate cluburile Rotaract din Bucuresti, avem onoarea de a va invita in aceasta primavara la prima editie a Balului Caritabil “Flori de Speranta”.

Cu fiecare proiect incercam sa oferim ajutor, sa aducem zambete si sa incurajam schimbarea, iar de această data ne indreptam atentia asupra unuia dintre motivele care influenteaza decizia proaspetelor mamici de a isi parasi copiii in maternitati. Constienti ca scaderea ratei natalitatii este o problema actuala a societatii, care va avea repercursiuni in viitor si inspirati de exemplul tarilor europene care au luat deja masuri in acest sens, ne dorim sa venim in ajutorul mamelor cu risc social care se confrunta cu lipsa scutecelor si a produselor de baza necesare nou-nascutilor.

Prin strangerea de fonduri destinate achizitionarii unui numar cat mai mare de trusouri care contin toate elementele necesare unui nou-nascut speram sa oferim sprijin real mamelor din Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti si incurajare noii vieti aduse pe lume si familiei sale.

Pentru ca acolo unde infloresc florile exista inca speranta, va invitam sa dati voie bobocilor din inimile voastre sa se deschida si va asteptam alaturi de noi sambata pe data de 8 aprilie, la Hotel Radisson Blu.

In decorul elegant al salii de gala vom petrece o seara de vis presarata cu momenteun show de dans de exceptie, invitati speciali, licitatia unor obiecte de colectie, tombola cu premii, daruri si surprize si mai ales dans impletit cu voie-buna pana in zori.