The Art Of Tomorrow

Sambata, 1 octombrie am descoperit impreuna lucrarile de arta ale unor artisti cu mare potential, intr-un atmosfera eleganta in cadrul Palatului Cesianu-Racovita. Simona Delegeanu si ale sale ritmuri de chitara ne-a pus in inimi emotie si admiratie, ne-am pus la test norocul intr-o tombola si am redescoperit arta caligrafiei.

Impreuna cu tinerii artisti: Valentin Stefan, Andrei Popa, Nicolae Dumitru, Eglantina Von Becheru, Serban Gheorghiu, Ioana Adelina Boros, Gabriel Ghizdavu si platforma de licitatii online Lavacow sustinem o cauza aproape de sufletul nostru si de o mare importanta pentru scena artistica romaneasca.

Daniel Relenschi, primul pictor 3D din Romania, cel care a adus tehnica unui singur punct de perceptie, a fost diagnosticat cu cancer de piele. Prima batalie din aceasta lupta, pe care si-a propus sa o castige, a constat intr-o operatie reusita, dar pentru a se vindeca in intregime are de urmat o serie de tratamente.

In urma licitatiei pentru lucrarile artistilor implicati am reusit sa strangem 550 de euro, iar datorita donatiilor din cadul sectiunii de caligrafie si a tombolei 170 de euro. Fondurile stranse vor fi directionate catre Daniel Relenschi si vor face diferenta in etapele de vindecare ale pictorului.

De asemenea, pana pe data de 5 octombrie se pot sustine in continuare artistii care au facut parte din prima editie The Art of Tomorrow si cauza proiectului prin achizitionarea uneia dintre lucrarile inca disponibile pe site: http://lavacow.com/benefit-auctions/the-art-of-tomorrow.html

Multumim pentru sustinere si pentru implicare partenerilor nostri: Benvenuti, Eniko Georgescu, Aida Bistro, Litere Vintage si Flori Vesele.

Rotaract Bucuresti Triumph face parte din reteaua cluburilor Rotaract, care reprezinta aripa tanara a Rotary International, din care fac parte tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul si cetatenia responsabila prin serviciul in folosul comunitatii.

pic1 14528277_10211168965446753_29098024_n pic6pic414593353_1173694202690494_572810809_n