Shape their Story

cover

A fost o dată ca niciodată…si inca este dupa atatea veacuri, intr-un taram deloc indepartat, un castel în care locuiesc multi oameni, printre care si 40 de copilasi – veseli, plini de curiozitate si optimism. Desi multe lucruri ii deosebesc pe cei mici, sunt uniti de faptul ca duc o lupta cu un dusman comun, cancerul. Plini de energie si cu multa determinare, pentru a depasi acest obstacol si pentru a avea zile mai frumoase si pline de culoare, micutii se reunesc zilnic pentru a petrece impreuna partea lor preferata din zi pictand, construind obiecte, indeletnicindu-se in tot felul de activitati creative si sustinandu-se reciproc.

Castelul de care v-am povestit mai sus este de fapt Institutului Oncologic “Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, iar protagonistii sunt copiii din sectia de Oncopediatrie, care au nevoie de sustinere financiara pentru a-si continua sesiunile de terapie prin joc.

In ajutorul lor vor sari 13 voinici, coordonati de zana cea buna, Mezzosoprana Adina Sima si de catre prea-bunul Alex Bancila. Mari talente in spirite de copii, participanti la Next Star si castigatori a multor premii nationale si internationale, vor readuce un strop de magie prin vocile lor în cadrul unui concert de Craciun.

Vino alaturi de noi pe data de 15 Decembrie la Un Teatru, incepand cu ora 19h30, pentru a ne ajuta sa strangem fondurile necesare. Iti promitem un concert de neuitat, sustinut de copii premiati national si international, intr-o atmosfera scaldata in voie buna, multe zâmbete, dar și multe suprize!

Hai sa ne adunam cu mic cu mare si prin donatia recomandata de 30 de lei sa construim impreuna o poveste fericita pentru acesti mici eroi!

 

Si-am incalecat pe-o sa… si daca promiteti ca veniti la concert, povestea se va continua … !