RotartART 4×4- 4 tineri talentați. 4 arte. 4 orașe. 4 anotimpuri.

andrei argaeticDebutul ediţiei 2014 a “RotarART 4×4”, proiect  districtual cu tradiţie, ce se află deja la ediţia a III-a, a avut loc la Timişoara. Rotarart 4×4 este un proiect cultural districtual structurat pe 4 ani și organizat prin colaborarea a 4 cluburi Rotaract din România: Rotaract Triumph București, Rotaract Timișoara, Rotaract Cluj-Napoca, Rotaract Iași Curtea Domnească.  RotarART 4×4 se adresează atât comunității creative cât și publicului larg din România și are ca scop principal promovarea a 4 artiști aflați la debutul carierei, reprezentanți ai  4 arii culturale: teatru, literatură, muzică, arte plastice, provenind din 4 orașe: Iași, Timișoara, București, Oradea prin oferirea de sprijin financiar pentru susţinerea proiectelor artistice.

Anul acesta a venit rândul Bucureştiului să promoveze artele plastice. Artistul ales de Rotarct Club Triumph este Andrei Argaetic, un tânăr de 22 de ani care a expus prima lui expoziţie personală în cadrul evenimentului de la Timişoara. Andrei este ilustrator şi curator iar lucrările sale au fost deja comisionate de Red Bull, Ubisoft, Unicredit, Dunhill, Bunătărie, Aviziero. Andrei a organizat prima expoziție colectivă de mobilier pictat din România (Ebenist Maler – Noaptea Albă a Galeriilor) când avea doar 20 de ani.

Felicitări colegilor de la Rotaract Club Timişoara pentru organizarea evenimentului, le transmitem la încă 150 de ani de existenţă peste cei 15 împliniţi în această primăvară şi aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem în iunie la Cluj.