Rotarart 4×4 ne-a adus un frate!

Între 11-13 octombrie, Rotaract Triumph a participat la cea de-a treia ediție a proiectului RotarArt 4×4, proiect ce a prins contur încă de anul trecut.

Proiectul RotarArt 4×4 a fost inițiat de colegii noștri de la Rotaract Cluj-Napoca, în sprijinul lor venind și Clubul Rotaract Triumph București, Clubul Rotaract Iași Curtea Domnească și Timișoara. Evenimentul își dorește să surprindă ideea diferitelor forme de manifestare artistică: muzică, pictură, literatură, actorie în contextul cultural actual, în care abordări clasice co-există cu cele contemporane, trăiri născute local rezonează internațional, exprimând eleganță, frumusețe, dar și furie sau neliniște. Impreună suntem cu toții responsabili de valoarea culturii contemporane.

În această perioadă, Clubul Rotaract Triumph a avut de asemenea bucuria și plăcerea de a se înfrăți cu membrii Clubului Rotaract Cluj-Napoca. Cu această ocazie, am petrecut 3 zile frumoase în compania unor oameni minunați din Districtul 2241, România și Republica Moldova. Înfrățirea dintre cele două cluburi Rotaract reprezintă o dovadă de întărire a relațiilor dintre acestea și va aduce cu sine alte frumoase proiecte și colaborări de impact.

Pe această cale am dori să le mulțumim organizatorilor pentru un weekend minunat și să îi felicităm și pentru înfrățirea lor cu Clubul Rotaract Oradea. Ne bucurăm mult pentru colegii noștri din ambele cluburi.