Rotaract Triumph va invita la Cursa de Ratuste

Rotaract București Triumph va invita sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 13.00, la evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE “ROTARACT TRIUMPH”.

Deschiderea evenimentului va fi facuta de intrecerea ratustelor gigant apartinand sponsorilor. Mai apoi, pentru marea cursa, ratustele de plastic vor fi gata de start la Podul Hasdeu si se vor intrece pe apele Dambovitei pana in dreptul Podului Izvor.

Reamintim ca fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a oferi o sansa copiilor hipoacuzici de varste foarte fragede prin achizitionarea de proteze auditive performante.

Pentru a rasplati sustinerea si implicarea in aceasta cauza a participantilor la cursa, ratustele castigatoare vor fi premiate de catre sponsori. Premiul cel mare este oferit de Animax,  in valoare de 1000 Euro.

Rotaract București Triumph este recunoscator intregii comunitati pentru sustinere si implicarea in acest proiect prin sponsorizari, donatii si participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda micutilor cel mai frumos sunet – sunetul copilariei!

Le multumim pentru implicare in aceasta cauza nobila sponsorilor nostri: Animax, Benvenuti, PetExpo, Motomedia, Pecef, Zitec si CGS.

Multumim de asemenea si partenerilor nostri care ne ajuta in organizarea evenimentului: Creative Business Management, Audiosofia si Itsy Bitsy fm.