Ratustele pornesc din nou in cursa indeplinirii visurilor

Rotaract București Triumph organizeaza sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE “ROTARACT TRIUMPH”.

Deschiderea evenimentului va fi facuta de intrecerea ratustelor gigant apartinand sponsorilor, un spectacol plin de culoare, in care fiecare ratusca va purta insemnele companiei sponsor.

In marea cursa, 5000 de ratuste de plastic vor fi gata de start la Podul Hasdeu si se vor intrece pe apele Dambovitei pana in dreptul Podului Izvor pentru a reusi, cu ajutorul celor inscrisi in concurs, sa schimbe viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Fondurile stranse in cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru a oferi o sansa copiilor hipoacuzici de varste foarte fragede prin achizitionarea de proteze auditive performante. Protezele actioneaza prin stimularea nervului auditiv, stopand astfel procesul care conduce la pierderea totala a auzului.

Inscrierea in concurs se face începand cu data de 5 iulie 2016, pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donatie de 10 lei asigurand participarea la cursa cu 1 ratusca.

Pentru a rasplati sustinerea si implicarea in aceasta cauza a participantilor la cursa, ratustele castigatoare vor fi premiate de catre sponsori. Premiul cel mare este in valoare de 1000 Euro, oferit de Animax, la care se adauga alte premii speciale.

Rotaract București Triumph invita intreaga comunitate sa se implice in acest proiect prin sponsorizari, donatii si participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda micutilor cel mai frumos sunet – sunetul copilariei!


Rotaract București Triumph face parte din reteaua cluburilor Rotaract, care reprezinta aripa tanara a Rotary International, din care fac parte tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul si cetatenia responsabila prin serviciul in folosul comunitatii.