O noua editie reusita a targului de carte “Jos textila, Intoarce fila”

Sambata, 10 decembrie a avut loc editia cu numarul noua a proiectului “Jos Textila, Intoarce Fila”, targ de carte cu intrare liberă. Scopul proiectului a fost acela de a schimba superficialul pe cultural prin donarea de haine, iar in schimbul acestora cei ce donau primeau o carte la alegere.

Anul acesta, proiectul s-a organizat la Milano Cafe si a fost o editie unde s-au adunat o multime de haine.  Aproximativ doua microbuze de haine urmeaza sa ajunga de data aceasta la persoanele cu dizabilitati si nevoi sociale de la Complexul Social Sfantul Luca.

Multumim din suflet Milano Cafe pentru ca ne-ati pus la dispozitie o locatie si un stuff atent si saritor. Reusita targul de carte se datoreaza intr-o mare parte editurile care au donat: Editura NEMIRAEditura For YouEditura NICULESCU si Editura ALL carora le multumim pentru varietatea de carti oferite.

Multumim partenerilor media DESCOPERA.ro şi Bucharest City App pentru promovarea proiectului si sustinerea culturii.

Suntem recunoscatori FotoFun Club – Cabina FotoPaper ConceptFile de povesteKeep calm it’s handmade pentru asigurarea dozei de distractie, creativitate si aducerea magiei sarbatorilor, Multumim Adelina Chucky Folk pentru un moment muzical de exceptie, Cristiana Mincă și Liza Photo Events pentru surprinderea tuturor momentelor frumoase prin obiectivele aparetelor foto si CoradiGarage pentru asigurarea transportului hainutelor in siguranta.

Nu in ultimul rand, echipa Rotaract Triumph multumeste vizitatorilor care au facut o traditie din donarea hainutelor la “Jos textila, Intoarce fila”, celor care ne-au trecut pentru prima data pragul si pe care speram sa ii revedem la urmatoarele editii si colegilor rotaractieni care ne-au sprijinit in acest proiect.

jtifpic5

paperconceptsifile

 

jtifpic4

jtifpic2jtifpic3

jtif6

jtifpic1