Numaratoarea inversa a inceput! Te-ai inscris in cursa?

Rotaract Club București Triumph organizeaza sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RATUSTE.

In marea cursa, 5000 de ratuste de plastic vor fi gata de start la Podul Hasdeu si se vor intrece pe apele Dambovitei pana in dreptul Podului Izvor pentru a reusi, cu ajutorul celor inscrisi in concurs, sa schimbe viata unor copii cu afectiuni ale aparatului auditiv.

Este foarte simplu să faci o faptă bună, iar copiii au nevoie de implicarea noastră in numar cat mai  mare: pana pe 4 septembrie 2016 (data limita a inscrierilor) achizitioneaza cat mai multe ratuste pentru a te asigura ca a ta este cea castigatoare. Apoi, pe 10 septembrie 2016, vino la Podul Izvor si sustine ratustele tale in marea cursa.

Cauza acestui proiect o reprezinta copiii hipoacuzici de varste foarte fragede care au sansa de a isi ameliora auzul cu ajutorul protezelor auditive performante, achizitionate ulterior din fondurile stranse in urma Cursei de ratuste.

Doneaza si implineste un vis! O donatie de 10 lei pe www.cursaderatuste.ro asigura participarea la cursă cu 1 ratusca. Castigatorul Cursei de Ratuste beneficiaza de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal al evenimentului, Animax.

Le multumim pentru implicare in aceasta cauza nobila sponsorilor nostri: Animax, Benvenuti, PetExpo, Sloop, Motomedia, Pecef, Zitec, CGS, Creative Business Management si Audiosofia.

Multumim de asemenea si partenerilor nostri care ne ajuta in organizarea evenimentului: Creative Business Management, Audiosofia si Itsy Bitsy fm.