Maratonul de caritate “ROCK the EXTRA chromosome”

ROCK the EXTRA chromosome

Fii parte a celei mai originale competiții!

Rotaract Triumph te provoacă la un maraton caritabil de dans pe data de 2 februarie, de la ora 19:30 până la 22:15 în Copper’s Pub.

Dansul este limbajul ascuns al sufletului, așa că vino alături de noi joi seară și, împreună, în pași de dans desigur, putem ajuta copiii cu Sindrom Down din cadrul Asociației Down București.

Pentru că una dintre dorințele noastre este informarea publicul privind cauza aleasă, să vă explicăm mai multe despre acest sindrom: În primul rând, Sindromul Down este o afecţiune genetică, nu o boală. Aceasta înseamnă că persoanele diagnosticate cu Sindrom Down prezintă o modificare cromozomială, apărută în timpul concepţiei, prezentă întreaga viaţă. Cu toate că nu poate fi vindecată, printr-un un tratament și o atenție specială oferite copiilor cu această afecțiune se poate observa o ameliorare, având astfel șanse mari de a se integra în societate.

Noi credem în potențialul acestora, de aceea toate fondurile colectate la primul Maraton de caritate “Rock the Extra Chromosome” vor fi direcționate către implicarea de noi logopezi în activitățile săptămânale ale Asociației. Implicarea logopezilor din timp în viața micuților este esențială pentru a-i ajuta să emită unele sunete și să articuleze cuvintele pe care insuficienta dezvoltare a musculaturii și deficitul de auz fonematic îi împiedicau să interacționeze.

Construiește o super echipă din minimum 2, maximum 5 participanți, alege un nume pentru echipă și înscrieți-vă până pe data de 1 februarie, ora 10:00. Pregătiți-vă să dați dovadă de cele mai tari mișcări pentru că veți lua parte la o adevărată călătorie muzicală timp de 2 ore: de la rock&roll, hip-hop până la bollywood și disco, we got it all covered!

Vă așteptăm să vedeți ce stiluri muzicale v-am pregătit, să descoperiți surprizele din timpul serii și, evident, să câștigați premiul cel mare!

*Donația minimă recomandată pentru participanți este de 35 lei/ persoana și va fi achitată la intrarea în club, iar pentru cei care ne calcă pragul pentru a își susține prietenii în maraton este de 15 lei/persoană.

Partenerii și sponsorii care au rezonat cu proiectul nostru și cauza aleasă sunt: Itsy Bitsy, Parenting ADS, Worldclass, Tiara, Atelierul lui Lili, Chandra Croquet, Schmidt-Essen, Ligia Miose Psihoterapeut.