Jos Textila, Întoarce Fila – ediția a V-a

Sâmbătă, 8 noiembrie a avut loc ediția cu numărul cinci a proiectului “Jos Textila, Întoarce Fila”, târg de carte cu intrare liberă. Scopul proiectului a fost acela de a schimba superficialul pe cultural prin donarea de haine. În schimbul acestora cei ce donau primeau o carte la alegere.

Anul acesta, proiectul s-a organizat la InSpayer Bistro, pe strada Batiștei, numărul 24 și a fost o ediție unde s-au adunat o mulțime de haine. Aproximativ două microbuze de haine urmează să ajungă la familiile evacuate de pe strada Vulturilor, din București. Asociația Carusel a fost partenerul nostru în găsirea acestei cauze și distribuirea hainelor primite de la vizitatori. Reprezentanții asociației Carusel au fost recunoscători pentru cantitatea de haine primite și au mulțumit tuturor celor care și-au desprins câteva minute dintr-o zi de sâmbătă pentru a face o faptă bună.

Rotaract Triumph vrea să mulțumească pe această cale Asociației Carusel pentru că s-a ocupat de găsirea cauzei sociale a acestei ediții și de transportul hainelor la familiile evacuate.

Mulțumirile merg și către partenerii din acest an ai proiectului. Printre editurile care au donat cărți pentru târg se numără Editura Corint, Editura For You, Editura Litera și Editura Niculescu. Un alt  partener de nădejde al acestei ediții a fost Institutul Cultural Polonez care a donat cărți despre cultura polonă. Un proiect similar va avea loc și în Wroclaw, Polonia cu ajutorul colegilor de la Rotaract Wroclaw. Alți sponsori ai evenimentului au fost: Decât o Revistă, The Institute și Revista de Povestiri. InSpayer Bistro ne-a oferit locația, iar voia bună a fost asigurată de echipa Rotaract Triumph și de colegi de la alte cluburi din țară. Membrii Rotary Triumph ne-au fost de asemenea alături la acest proiect. Artizanii acestei ediții au fost Greenitiative, Bookletta și Zazu care și-au prezentat în cadrul evenimentului produsele. Momentul artistic a fost asigurat de Cvartetul Capriccio care, timp de mai bine de 30 de minute, ne-a încântat cu piese din repertoriul internațional. Partenerii media ai acestei ediții au fost: romaniapozitiva.ro, vinsieu.ro, expresnational.ro, allevents.in, gratuitor.ro, bookblog.ro, studentie.ro, wherevent.com, 1traducator.wordpress.com și iqool.ro

Rotaract Triumph mulțumește tuturor vizitatorilor pentru implicare!