Ştirile Rotaract Triumph

Vezi aici ultimele stiri Rotaract Triumph

„Jos Textila, întoarce fila” – Singurul târg cu intrare liberă unde donezi haine și primești în schimb o carte

Rotaract Triumph București organizează sâmbătă, 5 decembrie, între orele 11.30- 18.00 un târg de carte cu intrare liberă la Readers Café (Metropolis Center, Parter, Bulevardul Iancu de Hunedoara 55-57) în București. Ajuns la cea de-a VII-a ediție, evenimentul „Jos Textila, întoarce fila” își propune să promoveze lectura și să susțină în același timp o cauză socială. Printre reușitele ediției anterioare a fost sprijinul de care s-a bucurat proiectul din partea Ministerului Culturii în promovarea cititului.

În schimbul unei cărți/reviste la alegere, vizitatorii târgului vor face donații în haine și accesorii care vor ajunge ulterior cu ajutorul asociației „Mara’s Angels” la cei 90 de copii și tineri peste 18 ani cu posibilități materiale reduse, precum și la mamele care au nevoie de sprijin din cadrul Centrului Sfânta Maria din sectorul 5. De asemenea, o parte din materiale vor veni și în ajutorul a 26 de copii defavorizați cu vârstele între 3 și 14 ani dintr-un sat mărginaș al Buzăului.

Mulțumirile se îndreaptă către sponsorii și colaboratorii ce s-au implicat în acest proiect: Readers Café, ProFM România, România Pozitivă, Asociația „Mara’s Angels”, Centrul Sfânta Maria Sector 5 și către partenerii strategic ai evenimentului: Bookaholic, Decât o Revistă, Editura Art, Editura Corint, Editura For You, Editura Nemira, Editura Publica, Okian.

Pentru detalii, urmăriți-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București sau contactați-ne direct la:

Adriana Gheară
Project Manager „Jos Textila, întoarce fila”
Rotaract Triumph
adriana.gheara@rotaract.ro

Event: https://www.facebook.com/events/923693444345855/
Facebook: https://www.facebook.com/rotaracttriumph.ro/?fref=ts
Website: www.rotaracttriumph.ro

Despre noi:

Rotaract Triumph face parte din rețeaua cluburilor Rotaract, care reprezintă aripa tânără a Rotary International, din care fac parte membri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Misiunea Rotaract este aceea de a dezvolta leadership-ul și cetățenia responsabilă prin serviciul în folosul comunității.

Copyright ©2013 Rotaract Triumph - Ilie Pana, Bogdan Ionescu, Adriana Gheara, Cezar Nastase. All Rights Reserved.