Ştirile Rotaract Triumph

Vezi aici ultimele stiri Rotaract Triumph

Jos Textila, Întoarce Fila, Ediția a XI-a

„Jos Textila, întoarce fila”

-Ediția a XI-a-

„Jos Textila, întoarce fila” – Singurul târg cu intrare liberă unde donezi haine și primești în schimb o carte, revine cu cea de-a XI-a ediție!

Rotaract Triumph București organizează duminică, 21 ianuarie, între orele 10.00- 18.00 deja cunoscutul târg de carte cu intrare liberă, ,,Jos textila, întoarce fila-Haine cu povești” la 80-90’ Gastrobar Pub&More (Strada Pictor Ștefan Luchian 15, București) în București.

Devenit o tradiție și o marcă de trend a clubului Rotaract Triumph, scopul acestui proiect este acela de a promova lectura și de a susține în același timp o cauză socială.

În schimbul unei cărti/reviste la alegere, vizitatorii târgului vor face donații în haine și accesorii care vor fi redirecționate ulterior cu ajutorul asociației „Fabrica de fapte bune” către diferite cauze.

Ediția din vara anului trecut a marcat o premieră, prin faptul că acesta a fost organizat simultan în trei orașe din țară: Constanța, Oradea și București.

Anul acesta atmosfera va fi întreținută în note de vioară, cu Marius Nițu și de către Marian Vasilescu, cu vocea.

Le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: 80-90’ Gastro Pub&More, Fabrica de Fapte Bune, Editura Okian, Editura Art, Editura Herland, Editura Corint, Editura All, Editura Niculescu, Editura Gama și Editura Paralela45.

Pentru detalii, urmăriti-ne pe Facebook, pe pagina Rotaract Triumph București sau contactați-ne direct la:

Alex Pavel

Project Manager „Jos Textila, întoarce fila”

Rotaract Triumph

alex.pavel@rotaract.ro

Event: https://www.facebook.com/events/191823961370188/

Facebook: https://www.facebook.com/rotaracttriumph.ro/?fref=ts

Website: www.rotaracttriumph.ro

Copyright ©2013 Rotaract Triumph - Ilie Pana, Bogdan Ionescu, Adriana Gheara, Cezar Nastase. All Rights Reserved.