Forte proaspete pentru Triumph in noul an rotarian

 

Ca in fiecare an, Clubul Rotaract Triumph s-a adunat pentru a sarbatori  finalul unui mandat şi începutul altuia. Pe data de 4 iulie 2016 ne-am schimbat presedintele, în cadrul unei atmosfere intime si cochete oferite de Aida Bistro, prin ceremonia de predare-primire a insemnelor rotaractiene. Astfel, Ilie Pana, care a prezidat in anul rotarian 2015/2016, i-a predat stafeta colegei Adriana Gheara.

Pentru clubul Rotaract Triumph a fost un an plin, un an cu proiecte minunate, conferinte si teambuilding-uri prin care am descoperit cat de multe se pot realiza atunci cand lasam la o parte diferentele de opinie si ne implicam cu totii in atingerea unei cauze si a unui tel comun cu pasiune si entuziasm. Anul rotaractian 2015/2016 a debutat prin proiectul “Cursa de ratuste”, obtinand locul II in cadrul Best European Service Project. Tot in cadrul anului trecut s-a continuat un proiect tare drag, “Jos textila intoarce fila” aflat deja la a VIII-a editie si s-au materializat noi idei precum “Vanatoarea de fapte bune”, “Donati in pasi de bachata” si “RotaGaming” prin intermediul carora am reusit sa punem in practica deviza Rotary International “A servi mai presus de sine”.

Ceremonia a continuat cu schimbarea pin-urilor intre vechea si noua conducere a board-ului si a departamentelor clubului. Asadar, in mandatul 2016/2017, conducerea clubului Rotaract Triumph va fi asigurată de: Adriana Pepa Gheara – Presedinte, Nezahat Deniz Berisa – Trezorier, Roxana Ciufu – Secretar, Ilie Pana – Past president. Directorii de departamente alesi in acest mandat sunt: Alex Bunea – Club service, Silvana Bunea – PR, Ana Gheorghiu – Relatii internationale, Vlad Bauer – Dezvoltare personala.

In continuarea evenimentului, am avut onoarea de a ii avea alaturi pe presedintii anteriori care ne-au reamintit valorile Rotary, felicitand clubul pentru implicare si reusite. Noaptea s-a finalizat in pasi de dans, zambete si planuri pentru urmatoarea etapa.

Ii uram actualei presedinte, Adriana Pepa Gheara mult succes si prosperitate in noul an rotarian!

Prezi4

DSC_0426

Prezi

Grup5