Expoziţie Gabriel Stoian

gabi

Expoziţie Gabriel Stoian- „Toţi cei care glorifică munca greşesc”

De ziua mondială a artei, recomandarea Rotaract Triumph a fost vernisajul lui Gabriel Stoian: „Toţi cei care glorifică munca greşesc”. Vernisajul a avut loc miercuri, 15 aprilie începând cu ora 19.00 la Alert Studio (str. Mircea Vulcănescu, nr.2-4). ALERT studio funcţionează ca pop-up gallery. Vizitarea expoziţiei se poate face în perioada 15 Aprilie – 30 Aprilie prin programare e-mail. Expoziţia este un manifest la adresa lipsei folosirii active a imaginaţiei şi creativităţii  în detrimentul unei munci mecanice axată pe producţie în masă şi success cu orice preţ.

Conceptul acestui proiect s-a născut ca o reacție la lipsa de sens, absenţa motivației, cât și la imposibilitatea de a alege, în ceea ce privește relația dintre individul contemporan și domeniul laboral prezent.” –Gabriel Stoian

Gabriel Stoian este artist contemporan şi membru Rotaract Triumph. Portofoliul lui cuprinde intervenţii publice ca “Here and Against”, proiect ce plasează mesaje retorice de tipul pop-up în spaţii publice, sau “The Pink Triangle Division”, proiect ce aduce în prim plan ororile taberelor de concentrare naziste prin expunerea unei serii de portrete ale deţinuţilor homosexuali, etichetaţi de către nazişti ca „The Pink Triangle”.

Despre Gabriel, mai multe detalii la: http://www.gabrielstoian.ro/