Despre noi

Rotaract Triumph, un club de referinta in familia Rotary

Încă din momentul înfințării sale de către Rotary Triumph București, în toamna anului 2009, clubul Rotaract Triumph București s-a implicat activ în societatea civilă, punând bazele unor proiecte umanitare și culturale (“Și ei au dreptul la Crăciun”, “Susține și promovează talentul”, proiectul internațional „Rotaract Library”, educație prin artă printr-un spectacol de teatru adus centrului de copii „Sf. Maria” din București, etc.).

În decembrie 2011 clubul Rotaract Triumph a pus bazele unui amplu proiect inovator, prin organizarea primei conferințe pe antreprenoriat social Rotaract Sparks la București și întemeierea unei tradiții pe termen lung în ceea ce privește promovarea educației antreprenoriale sustenabile în rândul tinerilor din România.

În februarie 2012, Rotaract Triumph a avut onoarea de a fi invitat să coordoneze la nivel național organizarea concursului internațional Rio+20 Global Youth Music Contest, prezent în peste 50 de țări, în perspectiva Conferinței ONU privind Dezvoltarea Durabilă din iunie 2012 de la Rio de Janeiro. Concursul s-a adresat tinerilor până în 30 de ani și s-a bucurat de un real succes, aducând România pe primul loc în Europa în ultima săptămână de înscrieri pe platforma www.global-rockstar.net. La final, un juriu format din organizatori și parteneri a premiat cele mai bune videoclipuri ale tinerilor români care au transmis mesaje de pace și dezvoltare sustenabilă, câștigătorii fiind premiați cu șansa de a interpreta melodia lor în cadrul Earth Hour România precum și cu o excursie într-o arie protejată din Munții Carpați ce se va desfășura în luna iulie 2012.

Pentru noi este o onoare să facem parte din rețeaua de cluburi Rotaract, cu tradiție și continuitate la nivel internațional.

Membrii clubului Rotaract Triumph au studii în domenii diverse, de la management și antreprenoriat, avocatură, medicină, economie și afaceri, la muzică, actorie, istorie, imagine și regie de film. Ceea ce ne leagă sunt în primul rând prietenia și încrederea, factori determinanți pentru orice inițiativă construită împreună.

Clubul Rotaract Triumph ia parte activ la viața rotaractiană, atât prin organizarea de proiecte în domeniul social, cultural și al dezvoltării profesionale, cât și prin participarea la conferințele organizate în cadrul Districtului 2241 România și Republica Moldova, conferințe internaționale și la alte evenimente rotaractiene.