Cursa de Ratuste “Rotaract Triumph”

Rotaract București Triumph organizează sâmbătă, 19 septembrie 2015, începând cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RĂȚUȘTE “ROTARACT TRIUMPH”.

Plecând din Piața Națiunilor Unite și până la Piața Unirii, pe o distanță de 400 de metri, 5000 de rățuște din plastic se vor întrece pe apele Dâmboviței pentru a reuși, cu ajutorul celor înscriși în concurs, să schimbe viața unor copii cu afecțiuni ale aparatului auditiv.

Înainte de cursa celor 5000 de rățuște va avea loc întrecerea a 50 de rățuște gigant aparținând sponsorilor evenimentului, un spectacol plin de culoare, în care fiecare rățușcă va purta însemnele companiei sponsor.

Fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de vârste foarte fragede. Protezele acționează prin stimularea nervului auditiv, stopând astfel procesul care conduce la pierderea totală a auzului.

Înscrierea în concurs se face începând cu data de 6 iulie 2015, pe site-ul www.cursaderatuste.ro, o donație de 10 lei asigurând participarea la cursă cu 1 rățușcă.

Pentru a răsplăti susținerea și implicarea în această cauză a participanților la cursă, rățuștele câștigătoare vor fi premiate de către sponsori. Premiul cel mare este de 1000 Euro, la care se adaugă alte premii speciale.

Rotaract București Triumph invită întreaga comunitate să se implice în acest proiect prin sponsorizări, donații și participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda copiilor cel mai frumos sunet – sunetul copilăriei!