Ştirile Rotaract Triumph

Vezi aici ultimele stiri Rotaract Triumph

Cursa de Ratuste “Rotaract Triumph”, pe 19 Septembrie incepand cu Podul Hasdeu.

Rotaract Club București Triumph, Rotary Club București Triumph și Interact Club București Triumph organizează sâmbătă, 19 septembrie 2015, începând cu ora 13.00, evenimentul caritabil al anului: CURSA DE RĂȚUȘTE.

Între Podul Hașdeu și Podul Izvor, 3000 de rățuște din plastic vor lua startul la cea mai originală întrecere de pe Dâmbovița pentru a reuși, cu ajutorul celor înscriși în concurs, să schimbe viața unor copii cu afecțiuni ale aparatului auditiv.

Este foarte simplu să faci o faptă bună, iar copiii au nevoie de implicarea noastră în număr cât mai mare: până pe 15 septembrie 2015 (data limită a înscrierilor) achiziționează cât mai multe rățuște pentru a te asigura că a ta este cea câștigătoare. Apoi, pe 19 septembrie 2015, vino la Podul Izvor și susține rățuștele tale în marea cursă.

Reamintim că fondurile strânse în cadrul acestui proiect vor fi folosite pentru achiziționarea de proteze auditive performante pentru copiii hipoacuzici de vârste foarte fragede. Protezele acționează prin stimularea nervului auditiv, stopând astfel procesul care conduce la pierderea totală a auzului.

Donează și împlinește un vis! O donație de 10 lei asigură participarea la cursă cu 1 rățușcă. Câștigătorul Cursei de Rățuște beneficiază de un premiu de 1.000 Euro din partea sponsorului principal al evenimentului, Animax.

Înscrierea în concurs se face până la data de 15.09.2015, pe site-ul www.cursaderatuste.ro.

Multumim sponsorilor care sustin financiar cauza noastra si ne sprijina sa ajutam mai multi copii, Animax, PetExpo, CGS, FFDC si Ratza & Ratza.

Multumim partenerilor nostri care ne ajuta sa organizam evenimentul, ProFM, Creative Business Management, Audiosofia, Sun Plaza, AFI Palace.

Contact:

Ilie Pana (Project Manager) – ilie.pana@rotaract.ro

  • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1253450944681036/ Mihaela Spulber

    e super mediatizarea pe facebook si ” din gura-n gura” dar ar fi si mai frumos sa o putem urmari la televizor, mi se pare absolut superba o astfel de actiune pe cat de caritabila pe atat de simpatica …eu nu sunt in tara si am adoptat si eu niste ratuste, ce frumos ar fi ca mediatizarea sa depaseasca granitele Romaniei, in primul rand pentru o reclama frumoasa a tarii noastre si mai ales pentru o mai mare participare la viitoarele actiuni cu scop caritabil.

Copyright ©2013 Rotaract Triumph - Ilie Pana, Bogdan Ionescu, Adriana Gheara, Cezar Nastase. All Rights Reserved.