Comoara ascunsa din noi

Cautam in fiecare zi modele de succes care sa ne inspire, sa ne motiveze si de la care sa invatam. Puterea lor isi exercita influenta asupra noastra in fiecare pas pe care il facem pentru a o obtine ceea ce ne dorim.

Sunt o multime de oameni de succes, iar atunci cand ajungem sa cunoastem o astfel de persoana suntem cu adevarat norocosi pentru ca le putem asculta povestile, putem invata din greselile lor si obtinem o doza mare de inspiratie, vointa si ambitie.

Insa succesul nu este proprietatea nimanui. Mai mult decat sansa sau destin, succesul este o comoara ascunsa chiar in noi insine. Cheia consta in a sti cum sa o aduci la suprafata. Asta incercam sa aflam in Rotaract Triumph. Cautam provocari, oameni, oportunitati si impartasim experiente care sa ne ajute sa ajungem la succes.

Invatam sa fim leaderi pentru a triumfa. Ne oferim reciproc o reputatie la inaltimea careia sa ne ridicam. Apreciem sincer si laudam fiecare progres, recunoastem si vorbim despre greselile proprii, adresam intrebari si nu dam ordine, ne incurajam unul pe celelalt indiferent de situatie si ne cream un cadru care sa ne motiveze si sa ne ofere ceea ce ne dorim.

Suntem ceea ce alegem sa fim. Noi am ales sa fim triumfatori!