Balul Caritabil UnColored strânge fonduri pentru renovarea secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu

„UnColored este un proiect caritabil la care s-au alăturat zeci de oameni ce au vrut să ofere o sanșă în plus copiilor născuți prematur.”

 

Balul caritabil va fi prezentat de Daniel Osmanovici, licitația de către Andrei Coman, iar momentele artistice vor fi susținute de Claudia Pavel, Marian Vasilescu, A Piacere Quartet, Ionuț Marcu și mulți alții.

Fondurile strânse în urma evenimentului sunt destinate renovării secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu din București.

Balul caritabil va avea loc în decorul elegant al sălii de gală de la Ramada North în data de 11 mai 2018, începând cu ora 20:00, iar seara se anunță a fi una de vis, presărată cu momente artistice, un show de dans de excepție, invitați speciali, licitația unor obiecte de colecție, tombolă cu premii, cadouri și surprize, dar mai ales dans și voie-bună până în zori.

Prețul unui bilet este 250 ron/persoană și include acces la spectacol cu muzicӑ live și momente artistice, cinӑ festivӑ, open bar cu bӑuturi alcoolice şi non – alcoolice, acces la licitaţie și tombolă. Bilete pot fi cumpărate de pe site-ul www.uncolored.ro.

 

Luminile sunt difuze, viorile răsună vibrant și seara abia acum începe. În aer se simt eleganța și frumosul. Pe fundal se aud surâsuri de copii mari care dansează în armonie. Aceasta este lumea UnColored!

 

Evenimentul este organizat de cluburile Rotaract din București, iar voluntarii implicați în proiect au afirmat ca pentru ei ”UnColored este un eveniment creat din pasiune și iubire, motivați de speranța că generațiile ce vin pot avea acces la un sistem medical așa cum il dorim cu toții.