ANIMAX ofera premiul cel mare la Cursa de Ratuste „Rotaract Triumph”

Anul acesta ne bucurăm de sprijinul şi ajutorul sponsorilor noştri de la Animax care oferă premiul principal de 1.000 euro câştigătorului Cursei de Răţuşte „Rotaract Triumph”.

Cu o experienţă de 16 ani pe piaţa din România, Animax este un brand românesc dedicat creşterii şi îngrijirii animalelor de companie care oferă servicii complete iubitorilor de animale, dar şi o experienţă plăcută la cumpărături în spaţii moderne şi prietenoase.

ANIMAX a învățat de-a lungul timpului că fiecare animăluț este unic în felul său și are nevoi diferite. De aceea oferă cele mai diverse produse pentru creşterea şi îngrijirea diveselor specii de animale de companie, consultanţă de specialitate, servicii de cosmetică&spa pentru animale, dar și servicii medicale şi produse farmaceutice, astfel încât consumatorul să poate rezolva toate problemele într-un singur loc.  Hrana, delicatesele, accesoriile, produsele de igienă și întreținere, dar și jucăriile, sunt atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume pentru a satisface orice preferință.

În 2013, Animax a fost desemnat câştigătorul programului “cel mai promiţător brand românesc” şi şi-a propus să fie recunoscut ca un brand  transparent  în tot ceea ce face, angajandu-se să respecte valorile sale de bază, în toate activității sale, inclusiv în domeniul responsabilității sociale:

  • Respect față de oameni;
  • Respect față de animale;
  • Respect față de mediul înconjurător;
  • Orientare către client;
  • Standarde etice înalte pentru client.

Strategia de sustenabilitate și responsabilitate socială a Animax este construită în acord cu domeniul său de activitate și include domenii și proiecte relevante pentru piața locală. Compania și-a stabilit strategia de responsabilitate socială urmând trei direcții:

  • Educația și informarea populației privind creșterea și îngirjirea animalelor de companie;
  • Creșterea gradului de responsabilitate a populației față de animalele de companie;
  • Promovarea respectului față de animalele de companie.

 Toate proiectele derulate de Animax se înscriu în aceste direcții strategice.

 

Le mulţumim celor de la Animax pentru frumoasa colaborare, iar pe voi vă aşteptăm sâmbătă la cea mai cool cursă a anului!

 

Contact:

Ilie Pana (Project Manager) – ilie.pana@rotaract.ro