1537 de ratuste de plastic au concurat pentru a schimba vietile a 3 copii

Peste 150 de spectatori au fost prezenti, sambata, 10 septembrie 2016, la o competitie inedita a ratustelor de plastic. La start s-au aliniat 1537 de ratuste care, timp de o ora, au plutit pe Dambovita in incercarea de a ajunge mai repede la finalul cursei. Fiecare ratusca a reprezentat o persoana care a donat suma de 10 lei pentru achizitia de proteze auditive pentru copiii hipoacuzici.

La finalul evenimentului, organizatorul Rotaract Bucuresti Triumph a reusit sa stranga aproximativ 7000 de euro din inscrierile la eveniment, donatii si sponsorizari, suma care va oferi posibilitatea de a proteza 3 copii hipoacuzici.

Startul cursei a fost dat de realizatoarea de emisiuni Ruxandra Rusan din partea partenerului media Itsy Bitsy. Aceasta a lansat alaturi de membrii cluburilor Rotary Triumph, Rotaract Triumph si Interact Triumph, 1537 de ratuște de pe podul Hașdeu pe Dâmbovița, nu înainte de lansarea pe apă a celor 10 ratustelor sponsor. Spectatorii au asistat timp de o ora la cea mai amuzanta cursa pe apa si au putut vedea care este cea mai rapidă dintre ele.

Sponsorii au facut donatii prin achizitia mai multor ratuste dar au oferit si premii participantilor. Marele premiu oferit de Animax in valoare de 1000 euro a fost castigat de Diana Nazare.

“In urma succesului de anul trecut, ne-am bucurat din nou de implicarea partenerilor nostri si a celor ce au adoptat ratuste in aceasta a doua editie a evenimentului. Una dintre bucuriile noastre este faptul ca am reusit sa oferim tuturor sansa de a veni in ajutorul copiilor care au nevoie de noi. Intotdeauna vor exista astfel de cauze, iar ratustele noastre vor fi mereu pregatite sa le fie alaturi!” a declarat Adriana Gheara, presedinta Rotaract Bucuresti Triumph.

Evenimentul a fost sponsorizat de: Animax, Benvenuti, PetExpo, Motomedia, Pecef, Zitec si CGS.

Partenerii media au fost: Creative Business Management, Audiosofia si Itsy Bitsy fm.

Fotografii: Visual Story Team

© Visual Story Team / Photographer: Ruxandra Scripcariu © Visual Story Team / Photographer: Andrei Pavel

© Visual Story Team / Photographer: Ruxandra Scripcariu

© Visual Story Team / Photographer: Ruxandra Scripcariu

© Visual Story Team / Photographer: Ruxandra Scripcariu      © Visual Story Team / Photographer: Ruxandra Scripcariu

© Visual Story Team / Photographer: Andrei Pavel      © Visual Story Team / Photographer: Ruxandra Scripcariu